Brasserie The Valley

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

TE BESTELLEN VANAF 17:00 UUR

SURF EN TURF
Biefstuk bereidt op de Green Egg en scampi’s. Wordt geserveerd met gegrilde groenten en huisgemaakte truffelsaus.
TONIJNFILET
Gebakken tonijnfilet bereidt op oosterse wijze met sesam, furikake en wakame. Wordt geserveerd met gegrilde groenten.
KNOLSELDERIJSTEAK 🌱
Steak gemaakt van knolselderij met zoete aardappel (van de Green Egg). Wordt geserveerd met gegrilde groenten en huisgemaakte truffelsaus.

* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites met mayonaise.

Bijgerechten

FRITES
Met mayonaise.
RAUWKOSTSALADE
Mix van rauwe groenten.
POTATO DIPPERS
Met Grana Padano en kruidenmayonaise of met sriracha mayonaise.
GEGRILDE GROENTEN
Mix van gegrilde groenten.

* 🌱 Vegetarisch