Brasserie The Valley

Voorgerechten

Voorgerechten

TE BESTELLEN VANAF 17:00 UUR

PROEVERIJ VAN DE CHEF (VANAF TWEE PERSONEN)
Geniet van een door de chef samengestelde selectie van onze voorgerechten.
CARPACCIO BOMBE
Traditionele carpaccio met een twist. Met truffelmayonaise, pijnboompitten, Grana Padano, gepofte tomaatjes, sla cogollos en rucola. Afgetopt met huisgemaakte olijvenkruim.
TONIJNCARPACCIO
Carpaccio van tonijnsteak met huisgemaakte wakame-mayonaise, slamelange, geroosterde boontjes, furikake, radijs, wakame en bosui.
SCAMPI'S (4 STUKS)
Scampi’s piri piri geserveerd met brood.
VEGETARISCHE CARPACCIO 🌱
Huisgemaakte carpaccio van knolselderij met slamelange, Grana Padano, geroosterde boontjes, truffelmayonaise en bosui. Afgetopt met huisgemaakte olijvenkruim.

Plategerechten

TE BESTELLEN VANAF 12:00 UUR

VALLEY BURGER
Burger van 100% Nederlands rundvlees, bereidt op de Green Egg. Met slamelange, huisgemaakte tomatensalsa, komkommer, spek, cheddar kaas, barbecuesaus en gefrituurde uienringen.
KOGELBIEFSTUK (200 GRAM)
Biefstuk bereidt op de Green Egg. Wordt geserveerd met gegrilde groenten. Keuze uit truffel-, peper- of champignonsaus.
SATÉ
Twee stokjes gemarineerde kippendijen met satésaus en kentang. Wordt geserveerd met atjar en kroepoek.
SATÉ XL (300 GRAM)
Drie stokjes gemarineerde kippendijen met satésaus en kentang. Wordt geserveerd met atjar en kroepoek.
PLANT-BASED BURGER 🌱
Burger van Beyond Meat. Met slamelange, huisgemaakte tomatensalsa, komkommer, cheddar kaas, barbecuesaus en gefrituurde uienringen.

* 🌱 Vegetarisch