Brasserie The Valley

Lunch & Diner

Open Sandwiches (Wit/bruin of turks broodje)

van Bakkerij Wegerif

CARPACCIO BOMBE
Traditionele carpaccio met een twist. Met truffelmayonaise, pijnboompitten, Grana Padano, gepofte tomaatjes en slamelange. Afgetopt met huisgemaakte olijvenkruim.
PIKANTE KIP
Kip bereid op de Green Egg. Met slamelange, rode ui, paprika, bosui en Thaise woksaus.
PULLED PORK THAI STYLE
Pulled pork, slamelange, paprika, taugé, koriander, bosui en heerlijke Thaise wok saus.
TONIJNCARPACCIO
Carpaccio van tonijnsteak met huisgemaakte wakame-mayonaise, slamelange, geroosterde boontjes, furikake, radijs, wakame en bosui.
BUFFELMOZZARELLA 🌱
Met huisgemaakte pesto, slamelange, huisgemaakte tomatensalsa, pijnboompitten en bosui. Afgetopt met huisgemaakte olijvenkruim.

Panini's

CLASSIC (VEGETARISCH MOGELIJK)
Met ham en kaas.
SERRANOHAM
Met mozzarella, serranoham, pesto en tomatensalsa.
CAPRESE 🌱
Met mozzarella, pesto en tomatensalsa.

* Alle panini’s worden geserveerd met naturel chips en ketchup.

Soepen

ASPERGESOEP (VEGETARISCH MOGELIJK)
Huisgemaakte aspergesoep met ham reepjes, ei snippers en peterselie.
SOEP VAN HET MOMENT
Vraag aan de bediening naar onze huisgemaakte soep.

* Alle soepen worden geserveerd met een broodje en huisgemaakte dip.

Klassiekers

KROKETTEN MET BROOD
Bourgondische kroketten geserveerd met wit- of bruinbrood, mosterd en garnituur.
GROENTEKROKETTEN MET BROOD 🌱
Groentekroketten gemaakt in de Achterhoek. Wordt geserveerd met wit- of bruinbrood, mosterd en garnituur.
UITSMIJTER (VEGETARISCH MOGELIJK)
Drie gebakken eieren met ham en/of kaas.
BOERENOMELET (VEGETARISCH MOGELIJK)
Gevulde omelet met ham reepjes, ui, paprika en champignons. Wordt geserveerd met wit- of bruinbrood en garnituur.
VALLEY 12-UURTJE (VEGETARISCH MOGELIJK)
Een echte lunchklassieker. Een broodje kroket, een broodje gebakken ei met ham en kaas met daarnaast een kopje huisgemaakte soep. Wordt geserveerd met wit- of bruinbrood, mosterd en garnituur.
FISH AND CHIPS
Gebakken lekkerbek met citroen. Wordt geserveerd met potato dippers en huisgemaakte kruidenmayonaise.

VALLEYBOWL

KIP
Versbereide pokébowl van quinoa, avocado, komkommer, wortel, radijs, edamame, wakame, kerriemayonaise en furikake.
BIEFSTUK
Versbereide pokébowl van quinoa, avocado, komkommer, wortel, radijs, edamame, wakame, teriyaki en furikake.
TONIJN
Versbereide pokébowl van quinoa, avocado, komkommer, wortel, radijs, edamame, wakame, koriander, limoensaus en furikake.
TOFU 🌱
Versbereide pokébowl van quinoa, avocado, komkommer, wortel, radijs, edamame, wakame, ketjap, wasabimayonaise en furikake.

Salades

BUFFELMOZZARELLA 🌱
Een salade van slamelange, sla cogollos, buffelmozzarella, gepofte tomaatjes, pesto, pijnboompitten, olijvenkruim en croutons.
CARPACCIO BOMBE
Traditionele carpaccio met een twist. Met truffelmayonaise, pijnboompitten, Grana Padano, gepofte tomaatjes, sla cogollos en rucola. Afgetopt met huisgemaakte olijvenkruim.
CAESAR SALADE
Een salade van slamelange, sla cogollos, kip van de Green Egg, tomaat, gekookt ei, ansjovis, limoen-koriandermayonaise, Grana Padano en croutons.

* Alle salades worden geserveerd met brood of frites met mayonaise.

Kindergerechten

KINDERMENU FRIKANDEL
Wordt geserveerd met frites met mayonaise en appelmoes.
KINDERMENU KROKET
Wordt geserveerd met frites met mayonaise en appelmoes.
KINDERMENU CHICKEN BITES
Wordt geserveerd met frites met mayonaise en appelmoes.
MINI SATÉ
Met gemarineerde kippendijen, satésaus, kroepoek en frites met mayonaise.
KINDERMENU POFFERTJES 🌱
Met gemarineerde kippendijen, satésaus, kroepoek en frites met mayonaise.

* Alle kindergerechten zijn inclusief een kinderdessert.

* 🌱 Vegetarisch