De keuken opent om 12:00 uur. Lunchgerechten zijn verkrijgbaar tot 16:00 uur. Dinergerechten zijn verkrijgbaar vanaf 17:00 uur totdat de keukensluit. Tussen 16:00-17:00 uur voeren wij alleen de borrelkaart.
Lunch & Diner
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserts
Lunch & Diner
Lunch & Diner
Open Sandwiches (Wit/bruin of turks broodje)
van Bakkerij Wegerif
CARPACCIO BOMBE
Traditionele carpaccio met een twist. Met truffelmayonaise, pijnboompitten,
Grana Padano, gepofte tomaatjes en slamelange. Afgetopt met huisgemaakte
olijvenkruim.
PIKANTE KIP
Kip bereid op de Green Egg. Met slamelange, rode ui, paprika, bosui en Thaise
woksaus.
Carpaccio van tonijnsteak met huisgemaakte wakame-mayonaise, slamelange,
geroosterde boontjes, furikake, radijs, wakame en bosui.
BUFFELMOZZARELLA 🌱
Met huisgemaakte pesto, slamelange, huisgemaakte tomatensalsa,
pijnboompitten en bosui. Afgetopt met huisgemaakte olijvenkruim.
Panini’s
CLASSIC (VEGETARISCH MOGELIJK)
Met ham en kaas.
SERRANOHAM
Met mozzarella, serranoham, pesto en tomatensalsa.
CAPRESE 🌱
Met mozzarella, pesto en tomatensalsa.
* Alle panini’s worden geserveerd met naturel chips en ketchup.
Soepen
ASPERGESOEP (VEGETARISCH MOGELIJK)
Huisgemaakte aspergesoep met ham reepjes, ei snippers en peterselie.
SOEP VAN HET MOMENT
Vraag aan de bediening naar onze huisgemaakte soep.
* Alle soepen worden geserveerd met een broodje en huisgemaakte dip.
Klassiekers
KROKETTEN MET BROOD
Bourgondische kroketten geserveerd met wit- of bruinbrood, mosterd en
garnituur.
GROENTEKROKETTEN MET BROOD 🌱
Groentekroketten gemaakt in de Achterhoek.
Wordt geserveerd met wit- of bruinbrood, mosterd en garnituur.
UITSMIJTER (VEGETARISCH MOGELIJK)
Drie gebakken eieren met ham en/of kaas.
BOERENOMELET (VEGETARISCH MOGELIJK)
Gevulde omelet met ham reepjes, ui, paprika en champignons.
Wordt geserveerd met wit- of bruinbrood en garnituur.
VALLEY 12-UURTJE (VEGETARISCH MOGELIJK)
Een echte lunchklassieker. Een broodje kroket, een broodje gebakken ei met
ham en kaas met daarnaast een kopje huisgemaakte soep.
Wordt geserveerd met wit- of bruinbrood, mosterd en garnituur.
FISH AND CHIPS
Gebakken lekkerbek met citroen.
Wordt geserveerd met potato dippers en huisgemaakte kruidenmayonaise.
VALLEYBOWL
KIP
Versbereide pokébowl van quinoa, avocado, komkommer, wortel, radijs,
edamame, wakame, kerriemayonaise en furikake.
BIEFSTUK
Versbereide pokébowl van quinoa, avocado, komkommer, wortel, radijs,
edamame, wakame, teriyaki en furikake.
TONIJN
Versbereide pokébowl van quinoa, avocado, komkommer, wortel, radijs,
edamame, wakame, koriander, limoensaus en furikake.
TOFU 🌱
Versbereide pokébowl van quinoa, avocado, komkommer, wortel, radijs,
edamame, wakame, ketjap, wasabimayonaise en furikake.
Salades
BUFFELMOZZARELLA 🌱
Een salade van slamelange, sla cogollos, buffelmozzarella, gepofte tomaatjes,
pesto, pijnboompitten, olijvenkruim en croutons.
CARPACCIO BOMBE
Traditionele carpaccio met een twist. Met truffelmayonaise, pijnboompitten,
Grana Padano, gepofte tomaatjes, sla cogollos en rucola. Afgetopt met
huisgemaakte olijvenkruim.
CAESAR SALADE
Een salade van slamelange, sla cogollos, kip van de Green Egg, tomaat, gekookt
ei, ansjovis, limoen-koriandermayonaise, Grana Padano en croutons.
* Alle salades worden geserveerd met brood of frites met mayonaise.
Kindergerechten
KINDERMENU FRIKANDEL
Wordt geserveerd met frites met mayonaise en appelmoes.
KINDERMENU KROKET
Wordt geserveerd met frites met mayonaise en appelmoes.
KINDERMENU CHICKEN BITES
Wordt geserveerd met frites met mayonaise en appelmoes.
MINI SATÉ
Met gemarineerde kippendijen, satésaus, kroepoek en frites met mayonaise.
KINDERMENU POFFERTJES 🌱
Met gemarineerde kippendijen, satésaus, kroepoek en frites met mayonaise.
* Alle kindergerechten zijn inclusief een kinderdessert.
* 🌱 Vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten
Voorgerechten
TE BESTELLEN VANAF 17:00 UUR
PROEVERIJ VAN DE CHEF (VANAF TWEE PERSONEN)
Geniet van een door de chef samengestelde selectie van onze voorgerechten.
CARPACCIO BOMBE
Traditionele carpaccio met een twist. Met truffelmayonaise, pijnboompitten,
Grana Padano, gepofte tomaatjes, sla cogollos en rucola. Afgetopt met
huisgemaakte olijvenkruim.
TONIJNCARPACCIO
Carpaccio van tonijnsteak met huisgemaakte wakame-mayonaise, slamelange,
geroosterde boontjes, furikake, radijs, wakame en bosui.
SCAMPI'S (4 STUKS)
Scampi’s piri piri geserveerd met brood.
VEGETARISCHE CARPACCIO 🌱
Huisgemaakte carpaccio van knolselderij met slamelange,
Grana Padano, geroosterde boontjes, truffelmayonaise en bosui. Afgetopt met
huisgemaakte olijvenkruim.
Plategerechten
TE BESTELLEN VANAF 12:00 UUR
VALLEY BURGER
Burger van 100% Nederlands rundvlees, bereidt op de Green Egg. Met
slamelange, huisgemaakte tomatensalsa, komkommer, spek, cheddar kaas,
barbecuesaus en gefrituurde uienringen.
KOGELBIEFSTUK (200 GRAM)
Biefstuk bereidt op de Green Egg. Wordt geserveerd met gegrilde groenten.
Keuze uit truffel-, peper- of champignonsaus.
SATÉ
Twee stokjes gemarineerde kippendijen met satésaus en kentang. Wordt
geserveerd met atjar en kroepoek.
SATÉ XL (300 GRAM)
Drie stokjes gemarineerde kippendijen met satésaus en kentang. Wordt
geserveerd met atjar en kroepoek.
PLANT-BASED BURGER 🌱
Burger van Beyond Meat. Met slamelange, huisgemaakte tomatensalsa,
komkommer, cheddar kaas, barbecuesaus en gefrituurde uienringen.
* 🌱 Vegetarisch
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
TE BESTELLEN VANAF 17:00 UUR
SURF EN TURF
Biefstuk bereidt op de Green Egg en scampi’s. Wordt geserveerd met gegrilde
groenten en huisgemaakte truffelsaus.
TONIJNFILET
Gebakken tonijnfilet bereidt op oosterse wijze met sesam, furikake en wakame.
Wordt geserveerd met gegrilde groenten.
KNOLSELDERIJSTEAK 🌱
Steak gemaakt van knolselderij met zoete aardappel (van de Green Egg). Wordt
geserveerd met gegrilde groenten en huisgemaakte truffelsaus.
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites met mayonaise.
Bijgerechten
FRITES
Met mayonaise.
RAUWKOSTSALADE
Mix van rauwe groenten.
POTATO DIPPERS
Met Grana Padano en kruidenmayonaise of met sriracha mayonaise.
GEGRILDE GROENTEN
Mix van gegrilde groenten.
* 🌱 Vegetarisch
Desserts
Desserts
Desserts
DESSERT VAN DE CHEF
Wisselend.
“UIT JE BOLLETJE”
Twee bolletjes ijs van ‘De IJstijd’ in Garderen met slagroom.
GRAND DESSERT (MINIMAAL 2 PERSONEN)
Selectie van desserts en zoetigheden.
WARME DRANK MET BONBONS
Cappuccino, koffie of thee geserveerd met een selectie van bonbons.